top of page

Om Villa Tona

Villa Tona ligger på en bakketopp med 360 graders panoramautsikt over det Toskanske landskapet og kun en kort gåtur fra det lille tettstedet Celle Sul Rigo hvor du finner butikk, restauranter mm. I en radius på 10 km finner du flere koselige byer som spa byen San Casciano dei Bagni, Radicofani, Sarteano med flere.

 

Villaen består av 4 leiligheter som alle er store og romslige, har egen inngang og uteplass. Villaen er barnevennlig både inne og ute og passer perfekt til større grupper.

 

Villa Tona er delt opp som følger :

 

Archi

Leiligheten ligger på bakkenivå og består av stue, kjøkken, peis, sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et soverom med enkeltseng. To bad, det ene er handikapptilpasset.

 

Forno

Leiligheten går over to etasjer, nede finner du stue med peis, kjøkken og et bad med dusj. Oppe er det et soverom med dobbeltseng og et soverom med stor enkeltseng (140 cm) og det er også et bad med dusj.

 

Casa del Colono

Leiligheten går over to etasjer, nede finner du stue med peis, kjøkken, vaskerom. Oppe er det to doble soverom, et soverom med enkeltseng og to bad.

 

Suite

Leilighet på bakenivå med stue og kjøkken, et soverom med dobbeltseng og bad.

 

 

Villa Tona passer perfekt til flere familier som skal på tur hvor alle har sin egen leilighet og så benytter man de flotte uteområdene i fellesskap.

Om
Priser

Priser

Fra 19 700,- til 27 900,- per uke.

Service

Service

Svømmebasseng.

Grill.

Vaskemaskin.

Oppvaskmaskin.

Vedovn.

Internett.

Møblert grønt areal.

Parkering.

TV.

Myggnett.

Lekeplass.

Bilder
Kart
bottom of page