top of page

Om Ornella

Villa Ornella ligger ikke langt fra den berømte byen San Casciano dei Bagni med sitt meget ekslusive sparesort Fonte verde. Utsikten fra eiendommen er fantastisk - olivenlunder og vinranker så langt øyet ser, blandet med det duvende klassiske toskanske landskapet. Villa Ornella produserer sin egen olje og vin som kan smakes og kjøpes fra vinkjelleren på eiendommen og den holder høy kvalitet. Fra villaen ser du Radicofani, San Casciano dei Bagno og Monte Amiata med mer.

 

De nærmeste byene er Celle Sul Rigo (10 minutter), Trevinano (10 minutter), San Casciano dei Bagni (15 minutter), Aquapadente (15 minutter) og Radicofani (20 minutter).

 

Villa Ornella holder en god standard både innvendig og utvendig med et fantastisk bassengområde med spisebord og andre hagemøbler. Hovedhuset er delt inn i 4 leiligheter hvor den ene kan slåes sammen til en slik at den får 3 soverom og 2 bad. De to andre har kjøkken, soverom med bad og stue med TV.

 

Den femte leiligheten ligger i et eget hus rett ved bassenget og har et soverom, stue og kjøkken.

 

Det er sovesofaer i de fleste stuene og det er mulig å sette inn ekstrasenger etter behov.

 

Villaen er møysommelig restaurert og har veldig mange orginale fine detaljer. Innvendig fremstår huset som meget godt utrustet med klassiske toskanske møbler.

 

Hovedhuset har en stor felles stue med meget god plass til felles aktiviteter og har også en stor 42" TV. Det er mulig å koble seg opp mot internett på deler av eiendommen.

 

Villaen har også en flott tennisbane som kan benyttes etter behov.

Det er 25min til Bolsena sjøen med strender og badeliv

Om
Priser

Priser

Priser: fra 26 900,- per uke.

Service

Service

Beliggenhet: Celle Sul Rigo

Størrelse: 400 kvm

Sengeplasser: 18 totalt 6 soverom

Basseng: 5 x 10 meter

Tv: Ja, i hvert soverom og stue

Diverse: Mulig å sette inn ekstra senger

Avstander

 

Restaurant 4 km

Butikk 4 km

 

Firenze 110 km

Pisa 190 km

Roma 200 km

Bologna 210 km

Kart
Bilder
bottom of page