top of page
LUK_8652-Modifica.jpg

Om Villa Lano

Villa Iano er en stor flott villa med en fantastisk beliggenhet i forhold til de kjente toscanske byene som Montaione (10 km), Siena (67 km), Firenze (64 km), Pisa (61 km), Volterra (20 km), San Gimignano (19 km), vindistriktene i Chianti (65 km), Montalcino (105 km) og Cecina kysten (60 km).

Kun 100 meter fra villaen er det en liten by med restauranter og butikker, tennisbaner er 1 km unna, mens golfbanen er 5 km fra villaen. Hesteridning finnes også i nærheten av huset.

Det er totalt 4 doble soverom delt inn i to leiligheter med dør imellom slik at de kan benyttes som en enhet. Alle soverom med egne bad, TV, wifi og aircondition. Det er sovesofa i hver leilighet slik at totalt antall gjester er 11.I første etasje er det stort felles oppholdsrom, flere uteplasser hvor man kan nyte måltider eller slappe av med et glass vin.

Det er stor tomt med fine områder for å nyte solen.

Om
Priser
Service

Service

I første etasje er det et stort felles oppholdsrom, flere uteplasser hvor man kan nyte måltider eller slappe av med et glass vin. Det er også oppvaskmaskin og vaskemaskin i villaen. Ute finner du BBQ grill.

Bassenget er 10*6 meter med barnebasseng, solstoler og spiseområde.

Priser

Fra 19 900,- til 29 500,- per uke.

Kart
Bilder
bottom of page