top of page
DSC_1096.jpg

Om Villa Grande

Villa Grande er et flott steinhus som ligger mellom den siste delen av Toscana og det første åsene i Umbria, og består av fem leiligheter som alle holder god standard med pene møbler og praktiske løsninger. Det er nye hagemøbler på plass før utesesongen for 2015 starter. Her vil det bli spiseplass til alle. Det vil også bli et fellesrom med kjøkken slik at man kan lage mat sammen hvis ønskelig.

Villaen er delt inn som følger:

Corbezzolo har plass til 6 og består av stue med kjøkken og peis, et tomannsrom, bad med hydro-massasje badekar. Oppe er det et dobbelt soverom med ekstra enkeltseng, et tomannsrom, bad med dusj.

Pino har plass til 4 og består av et stort kjøkken / stue med peis, et dobbelt soverom, ett tomannsrom, et stort bad med dusj. Passer for funksjonshemmede gjester.

Cipresso har plass til 4 +2 og består av kjøkken med stue og peis, et dobbelt soverom med dobbel sovesofa, ett tomannsrom, bad med dusj.

Belvedere har plass til 2 +2 og består av stort kjøkken med stue og peis, et dobbelt soverom, bad med dusj. Denne leiligheten har en terrasse med loggia.

Om
Priser

Priser

Fra 34 000 til 37 400,- per uke.

Service

Service

Svømmebasseng (7x14 meter)

Grill

Bowl bane

Bordtennis

Alle leilighetene har stekeovn, vaskemaskin og TV.

Bilder
Kart
bottom of page