top of page
DSC_5678.jpg

Om Villa Campiglia

Med Monte Amiata i bakgrunnen og byene Pienza og Montalcino i nærheten ligger denne villaen veldig  fint til i den fantastiske Orcia-dalen some er oppført på UNESCO liste for verdensarven. Huset er innredet og restaurert til en meget høy standard med mange fine detaljer og eksklusivt materialvalg.

 

Villa Alberto passer perfekt til store grupper som ønsker å oppleve en eksklusiv eiendom med alle fasiliteter og med rikelig med plass til store felles måltider, både ute og inne.

 

Huset er delt inn som følger

Girasoli, 7 sengeplasser i andre etasje, stue med kjøkkenkrok og peis, to doble soverom, ett tremannsrom, to bad med dusj.

 

Azzurro, 2 + 2 sengeplasser i andre etasje, stort kjøkken med peis og dobbel sovesofa, et dobbeltrom med mulighet for å legge en ekstra seng, et bad med dusj.

 

Smeraldo, 4 sengeplasser i første etasje, kjøkken, soverom med dobbeltseng og loft med en enkeltseng, bad med dusj

 

Acqua, 6 +3 sengeplasser i første etasje, ett kjøkken, 3 doble soverom med egne bad med dusj. Hems med en enkelt seng og sovesofa i stuen.

 

Om
Priser
Service

Priser

Fra 2 465 euro. per uke.

Service

Svømmebasseng (7,5 x15 m), felles stor stue med peis i første etasje (med kjøkken med stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin), møblert hage med flere lysthus, bord, stoler og solsenger, grill, lysthus med grill i nærheten av svømmebassenget, vedovn, ping pong, fotballspill, lekeplass for barn, felles vaskemaskin.

 

Beliggenhet: Pienza

Størrelse: 350 kvm

Sengeplasser :20+ mulighet for ekstra senger

Basseng: 15x10 meter

TV: Satellitt tv

Adkomst

Fly direkte til Toscana fra

 

-Torp (Pisa, Roma, Bologna) med Ryanair

-Oslo (Pisa, Roma, Bologna) med Norwegian, SAS

-Bergen (Pisa, Roma) med Norwegian

-Trondheim (Pisa, Roma) med Norwegian

-Stavanger (Pisa, Roma) mede Norwegian

 

Avstand til Villa Alberto fra

 

Firenze 110 km

Pisa 190 km

Roma 200 km

Bologna 210 km

Bilder
Kart
bottom of page