top of page

Våre villaer

Vi har et bredt utvalg av utleieboliger tilgjengelig i Toscana området med spesiell vekt på Siena - Val d'Orcia regionen.

Ettersom vi selv bor i området, har vi etablert kontakter med både privatpersoner, lokale utleiefirmaer og agriturismo'er rundt omkring.

Dette gjør at vi alltid klarer å konkurrere på pris og ikke minst kvalitet. 

 

Vi har selv besigtiget og godkjent alle stedene vi anbefaler, noe som gjør at du som leiertaker ikke vil møte overraskelser når du kommer frem.

Alle våre boliger har tilgang til internett ved forespørsel. Og vi er der for deg under leieperioden.

Podere Palazzone (17a).jpg

Villa Palazzo - 9 sengeplasser

Vakkert gårdshus av stein som er restaurert på en fantastisk måte for å holde egenskapene til det typiske toskanske våningshuset med bjelker og terrakottagulv. Omgitt av en vakker hage med rustikke planter, roser og høye trær. Denne villaen tilbyr total avslapning.

Fra hvert vindu av huset kan du se den vakre toskanske landsbygda.

Podere Rossano (2).jpg

IL Sano - 10 sengeplasser 

Il Sano er et gårdhus som ligger ved foten av den middelalderske festningen Montelaterone rett ved Toscanas høyeste fjell,  Monte Amiata (ca 2 000m).

Fra villaen har du panoramautsikt over dalen nedenfor og den sjarmerende landsbyen Montelaterone er kun 1 km unna. 

VillaEugenia (3).jpg

Podere Genia - 14 sengeplasser

Nydelig villa10 km fra den gamle nydelige pavebyen Orvieto, beliggende på toppen av en kolle med utsikt over den dalen. Podere Genia er omgitt av en stor usjenert hage med blomster, busker og trær. Virkelig et sted hvor gjestene kan slappe av og nyte stillheten.

Villa Argento (68).jpg

Villa Mare - 13 sengeplasser

Villa Mare er en vakker villa med panoramautsikt over sjøen på Promontorio dell'Argentario, noen få meter fra de arkeologiske utgravingene av den antikke romerske byen Cosa og noen få hundre meter fra landsbyen Ansedonia.

Det fantastiske "L" formede saltvannsbassenget ligger foran villaen og er her for å nyte en fantastisk utsikt.

Villa Campiglia - Bagno Vignoni - plass til 17 personer.

Med Monte Amiata i bakgrunnen og byene Pienza og Montalcino i nærheten ligger denne villaen veldig  fint til i den fantastiske Orcia-dalen some er oppført på UNESCO liste for verdensarven. Huset er innredet og restaurert til en meget høy standard med mange fine detaljer og eksklusivt materialvalg.

Villa Ercole

Villa Ercole er en stor flott villa med 6 soverom med tilhørende bad som alle holder meget høy standard.

Du har utsikt over havet fra bassenget, som har solsenger og parasoller.

Podere Celle - Radicofani - 12+ sengeplasser

Podere Celle var et gammelt kloster i første halvdel av det sekstende århundre, og fortsatte med å bli sommerboligen for brødrene Maggiore. Det er fantastisk panorama utsikt over dalen. Det gamle våningshuset fremstår som meget delikat og restaurert til en meget høy standard, er delt inn i tre leiligheter

Podere Vasa - Orte & Vasanello - 8 sengeplasser

En fantastisk villa ikke langt unna Orte og Vasanello.

Meget god standard hvor det er lagt stor vekt på farger og miljø - stort bassengområde med spiseplass.

IMG_7483.JPG

Casa Olivia - Bolsena - 8 sengeplasser

Fantastisk eiendom i Toscana: 4 soverom-12x5 meter saltvannsbasseng.

Panoramautsikt over Italias 5te største innsjø-3 minutter til stranden -1 time til Roma-restaurant 500 m-volleyballbane på tomten.

Podere Fani - Radicofani - 10 sengeplasser

Podere Fani ligger 1,5 km fra den sjarmerende middelalderbyen Radicofani og du finner også byene San Casciano dei Bagni og Celle sul Rigo rett i nærheten. I San Casciano dei Bagni finner du den berømte sparesorten Fonte Verde som regnes som en av de bedre i Italia.

Casa Travertino - Montalcino - 8+2 sengeplasser

Flott leilighet med utsikt over dalen og Montalcino. Leiligheten har tilgang til svømmebasseng, privat jacuzzi, parkering med mer.

Podere Lago - Perugia - 10 sengeplasser

En fantastisk villa ikke langt unna Perugia på grensen til Toscana. Dette er en villa utenom det vanlige, aircondition, stort infinity basseng, stort fullt utrustet treningsstudio som deles med 2 andre villaer som ligger på området. Her finner du minispa med badstue, Tyrksik bad, jacuzzi.

Podere Orcia - Pienza - 16 sengeplasser

Podere Orcia ligger plassert på en kolle med panoramautsikt over Pienza området med Montalcino som blikkfang.

Huset består av 8 soverom, 2 store stuer / 2 kjøkkener og er hele 500 kvm med meget god standard.

Podere Montalcino

Podere Montalcino er en stor villa som er delt opp i 4 leiligheter og 2 doble soverom - alle med bad, TV, wifi og AC og veldig god standard. Totalt er det 10 soverom og 10 bad.

Podere Vista - Seggiano

Fantastisk hus med alle fasiliteter, stort bassengområde med grill og spisebord. Podere Vista er innredet meget eksklusivt med Østen inspirert interiør og plasmaskjermer i alle soverom og stue (DVD).

Podere Vignoni

Podere Vignoni - sannsynligvis den mest fotograferte villaen i Toscana og ikke uten grunn. Podere Vignoni ligger fantastisk til - på en høyde med 360 graders utsikt mot Pienza. Bagno Vignoni, Rocca d´Orcia, San Quirico mm. Villaen består av 4 leiligheter, alle med 3 doble soverom, bad, kjøkken og egen uteplass. Det er et stort flott felles basseng med store solområder.

Prugnolo

Vakkert steinhus i landlige omgivelser og med 360 graders panoramautsikt nær den sjarmerende middelalderbyen Pienza og hjertet av Val d'Orcia. Landskapet i denne delen av Toscana er på verdensarvlisten til UNESCO over fredede kulturlandskap. Her finner man mange av de mest kjente «postkortmotivene» fra Toscana.

Villa Del Lago

Villa del Lago er en stor flott villa med plass til 18 personer, 7 av soverommene har egne bad, det er 8 baderom til sammen. Det er et stort oppvarmet basseng på 11x7 meter. Villaen holder god standard med bla AC, og beliggenheten er veldig sentralt, med Italias 4dje største innsjø (TRASIMENO) kun få km fra villaen. . Her finner du mange strender, spennende båtturer til øyene, flotte byer med koselige gater og restauranter. Nærmeste by er San Fatucchio som er 2 km fra villaen.

Villa Forcolli - Forcoli - 10+2 sengeplasser

Villa Forcoli er en meget staselig villa som og er omgitt av en parklignende hage med en stor hovedport. Villaen ligger kun 2 km fra byen Forcoli hvor du finner butikker og restauranter. Pisa flyplass er 32 km fra villaen.

Villa Grande - Umbria - 26 sengeplasser

Villa Grande  er et flott steinhus som ligger mellom den siste delen av Toscana og det første åsene i Umbria, og består av fem leiligheter som alle holder god standard med pene møbler og praktiske løsninger. Det er nye hagemøbler på plass før utesesongen for 2015 starter. Her vil det bli spiseplass til alle. Det vil også bli et fellesrom med kjøkken slik at man kan lage mat sammen hvis ønskelig.

Villa Lano - Montaione - 8 sengeplasser

Villa Iano er en stor flott villa med en fantastisk beliggenhet i forhold til de kjente toscanske byene som Montaione (10 km), Siena (67 km), Firenze (64 km), Pisa (61 km), Volterra (20 km), San Gimignano (19 km), vindistriktene i Chianti (65 km), Montalcino (105 km) og Cecina kysten (60 km).

Villa Lorenzo - Celle sul Rigo - 12 sengeplasser

Nydelig gårdshus nylig renovert, beliggende i en fantastisk posisjon. Huset, bare noen få hundre meter fra landsbyen Celle sul Rigo, er omgitt av en meget pen hage med et herlig svømmebasseng. Inne er to store leiligheter som er som kan benyttes som 1 stor enhet.

Villa Monte - Orcia dalen - 10 sengeplasser

Villa Amiata er en sjarmerende, klassisk toscansk natursten-villa med stor, flott hage og panoramautsikt over Orcia-dalen med Amiata-fjellet i bakgrunnen. Lekkert infinity-basseng hvor man kan slappe av og nyte solen.

Villa Ornella -

Villa Ornella ligger ikke langt fra den berømte byen San Casciano dei Bagni med sitt meget ekslusive sparesort Fonte verde. Utsikten fra eiendommen er fantastisk - olivenlunder og vinranker så langt øyet ser, blandet med det duvende klassiske toskanske landskapet. Villa Ornella produserer sin egen olje og vin som kan smakes og kjøpes fra vinkjelleren på eiendommen og den holder høy kvalitet.

Villa Piazze - Piazze - 10 sengeplasser

Villa Piazze er en flott eiendom kun 3 km fra byen Piazze hvor du finner flere restauranter og butikker. Byen Cetona er 8 km fra villaen. Villaen er svært godt utstyrt med spisegrupper både inne og ute, sofagrupper under tak, spiseplass ved bassenget - vedovn mer mer. Villaen holder høy standard og er pent møblert.

Villa Reggo - 8 + sengeplasser

Huset er beliggende i et av de mest fascinerende områdene sør for Siena, mellom Pienza og Montepulciano. Husets plassering på toppen av en kolle, gruppen av sypresser, gjør boligen ideell  for å nyte toscana på sitt beste . Møbleringen er typisk toskansk med mange flotte detaljer.

Villa Rosa - St Albino - 10 sengeplasser

Villa Rosa har nylig blitt restaurert og ligger på en av de vakre åsene rundt Montepulciano. Villaen ligger idyllisk til omgitt av vinmarker. I kjelleren er det vinproduksjon hvor det er muligheter til å smake og se hvordan selve produksjonen foregår. De lager den berømte Vino Nobile vinen og gjestene får muligheten til å kjøpe denne vinen til en svært gunstig pris. Det er en fantastisk panorama utsikt over Chiana dalen og Trasimeno sjøen.

Villa Terme - Firenze - 12 + 2 sengeplasser

Villa Terme ligger på en høyde omgitt av olivenlunder og vingårder, og er en herlig feriebolig. Huset ligger bare 20 minutter fra Firenze, Pisa 35 min og Lucca 15 min og en halv time fra den eksklusive strendene i Versilia området, gjør det til et ideelt utgangspunkt for å besøke skattene i Toscana.

Villa Tona - Celle Sul Rigo - 11 sengeplasser

Villa Tona ligger på en bakketopp med 360 graders panoramautsikt over det Toskanske landskapet og kun en kort gåtur fra det lille tettstedet Celle Sul Rigo hvor du finner butikk, restauranter mm. I en radius på 10 km finner du flere koselige byer som spa byen San Casciano dei Bagni, Radicofani, Sarteano med flere.

Podere Bello - Montefollonico - 10 sengeplasser

Podere Bello er en stor flott Casale plassert på en høyde, omgitt av eike skog, oliventrær, vingårder og dyrket mark, i en lys og panoramisk posisjon. Fasaden er i naturstein med de typiske arkitektoniske trekk ved 1700-talls gårdshus. San Giovanni består av en hovedbygning og et anneks.

La Villa

La Villa er en stor flott villa med aner langt tilbake i tid. Den har 6 doble soverom og 2 sovesofaer slik at det er plass til 16 personer totalt. Den koselige byen Lucignano ligger bare 500 meter fra huset og her finner du restauranter og butikker, det er sykler som man kan låne i villaen. Stort flott basseng med utsikt over vinranker og det vakre toscanske landskapet.

Villa Rigo

Villa Rigo is a beautiful seventeenth-century villa, completely restored in recent years and furnished with great taste and refinement by the couple of owners, frequent travelers and lovers of art history. The villa is set in an extraordinarily panoramic place, not far from the medieval village of Celle sul Rigo and 6 km from San Casciano dei Bagni a very popular wellness centre. 

Villa Vinci - 7+1 sleeps

Independent farmhouse.

Amenities Swimming pool with lighting (6x13 mt), large fenced garden of 3,000 square meters, pergola with barbecue and large table to eat outside, air conditioning, laundry, soccer field, internet connection wi-fi. On demand Daily cleaning, chef, horseback riding, cooking classes, wine tasting and olive oil. 

Villa Baldi

Nestled in the rolling hills of the Chiana Valley, at the foot of the beautiful town of Cortona, we find ourselves facing a majestic villa which, from its raised position, overlooks and masters the surrounding area, rich in cultivated fields of sunflowers, olive and vineyards. 

bottom of page