top of page
003.jpg

Podere Fani

Podere Fani ligger 1,5 km fra den sjarmerende middelalderbyen Radicofani og du finner også byene San Casciano dei Bagni og Celle sul Rigo rett i nærheten. I San Casciano dei Bagni finner du den berømte sparesorten Fonte Verde som regnes som en av de bedre i Italia.

 

Villaen er meget velutrustet med 5 soverom og 5 bad, det er et eget billiardom, satelitt TV, DVD spiller, internett, aircondition mm.

 

Det er en stor koselig stue med utgang til hagen og en pergola - i hagen er det grill og pizzaovn - huskestativ til barn og et bordtennisbord. Oppe ved bassengområdet er det også en pergola hvor man kan sitte i skyggen og slappe av eller nyte et måltid.

 

Beliggenheten er fantastisk med vidt utsyn mot det toscanske landskapet med sol fra morgen til kveld. Ca 40 minutter unna finner du Italias 5te største innsjø - Lago di Bolsena (se www.bolsena.moonfruit.com) - her er det fine strender og fullt "sjøliv" - anbefales.

 

De berømte vinbyene Montalcino og Montepulciano er omtrent 30 minutters kjøretur og det er et utall middelalderbyer i nærheten av villaen slik at man kan dagsutflukter uetn å måtte kjøre altfor langt.

Om
Priser

Priser

Fra 16 500,- til 28 350,- per uke.

Service

Service

Beliggenhet: Radicofani

Størrelse: 250 kvm

Sengeplasser: 10 – 5 soverom – 5 bad

Basseng: 12x6 meter

Tv: Ja, satellitt + DVD

Diverse: Internett + AC

 

Avstander

Restaurant 1,5 km

Butikk 1,5 km

 

Firenze 110 km

Pisa 190 km

Roma 200 km

Bologna 210 km

Kart
Bilder
bottom of page