top of page
colombaio (6).jpg

Om Podere Celle

Podere Celle var et gammelt kloster i første halvdel av det sekstende århundre, og fortsatte med å bli sommerboligen for brødrene Maggiore. Det er fantastisk panorama utsikt over dalen. Det gamle våningshuset fremstår som meget delikat og restaurert til en meget høy standard, er delt inn i tre leiligheter som følger :

 

Bucaneve (plass til 2) er en stor leilighet i første etasje og har en kjøkkenkrok, en liten peis, en dobbeltseng og et bad med dusj. Passer for funksjonshemmede. Utgang til hagen.

 

Petunia (plass til 6) er i første etasje og har egen inngang, et rom med kjøkkenkrok og en liten peis, et dobbelt soverom, et tomannsrom, et bad med dusj, et dobbelt soverom med bad med dusj. Utgang til hagen.

 

Verbena (plass til 4) er i andre etasje og har en salong med peis, kjøkken, et dobbelt soverom, et tomannsrom, et bad med dusj.

 

Svømmebasseng (12 x 6 m), hagemøbler både ved huset og ved bassengområdet som er inngjerdet slik at små barn ikke kommer inn dit på egenhånd.

 

 

Huset ligger kun ca 40 km fra den utrolig fine innsjøen Lago di Bolsena hvor det er båter - strender - restauranter - alt du forbinder med sjøen. Se www.bolsena.moonfruit.com for mer info.

Om
Priser

Priser

Fra 21 200,- til 25 500,- per uke.

Service

Service

Beliggenhet: Radicofani

Størrelse: 300 kvm

Sengeplasser: 12 +

Basseng: 6 x12 meter

TV: Ja

Diverse: Mulig å sette inn ekstra senger

Adkomst

Fly direkte til Toscana fra

 

-Torp (Pisa, Roma, Bologna) med Ryanair

-Oslo (Pisa, Roma, Bologna) med Norwegian, SAS

-Bergen (Pisa, Roma) med Norwegian

-Trondheim (Pisa, Roma) med Norwegian

-Stavanger (Pisa, Roma) mede Norwegian

 

Avstand til Colombaio fra

Firenze: 200 km

Pisa: 250 km

Roma: 150 km

Bologna: 250 km

 

 

Kart
Bilder
bottom of page