top of page
IMG_7483.JPG

Om Casa Olivia

Fantastisk eiendom i Toscana: 4 soverom-12x5 meter saltvannsbasseng.

Panoramautsikt over Italias 5te største innsjø-3 minutter til stranden -1 time til Roma-restaurant 500 m-volleyballbane på tomten.

 

Nydelig leilighet med verdens fineste utsikt mot Bolsena sjøen (Italias 5te største og den reneste) og Monte Amiata (Toscanas høyeste fjell). 

Kun 3 minutter til nærmeste strand hvor du finner alt av strandliv og restauranter. Stort flott basseng med store solområder med solsenger og utekjøkken.

Nærmeste restaurant er 400 meter fra huset. Villaen ligger i Lazio helt på grensen mot Toscana og er et perfekt utgangspunkt for å utforske området rundt. Villaen egner seg perfekt for lenger opphold.

Leiligheten er en av 4 i et helt nytt bygg med 11 måls tomt med oliventrær, egen ballbane og 100 kvm flislagt terrasse (+ 100 kvm plen) med spisebord, solsenger og sofagrupper.

Uteplassen (200 kvm) eies og disponeres eksklusivt for denne leiligheten slik at den oppleves nærmest som en enebolig.

Det er to romslige bad. De andre leilighetene er sjelden bebodde, men eierne er særdeles hyggelige nordmenn!

Leiligheten har 2 bad og 4 soverom (2 med dobbeltseng, 2 med seng som kan bli dobbeltseng, mindre soverom) med meget høy standard. Kjøkkenet er særdeles velutstyrt og moderne.

 

Bolsena by (3 minutter med bil) er en gammel middelalderby med mange koselige butikker og restauranter. Det er et utall av strender i området som alle er svært barnevennlige og det er mulig å leie båt for de som ønsker det.

Nærmeste butikk er 3 minutter unna og nærmeste restaurant er ca 500 meter unna.

Om
Priser

Priser

Priser: fra 8 000,- til 13 000,- per uke inkludert AC. Utvask euro 80,- kommer itillegg + gass til oppvarming om vinteren.

Service

Service

Beliggenhet: Bolsena sjøen, Toscana.

Wifi.

AC.

Vaskemaskin.

Tørketrommel.

TV.

DVD spiller.

Parkering.

Kjøleskap.

Fryser.

BBQ.

Oppvaskmaskin.

Espresso kaffemaskin.

Barneseng.

Barnestol.

Kart
Bilder

Video av Casa Olivia

bottom of page